Φ. Σπύρος: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα! Να παίζεις και να βλέπεις ότι ο άλλος σε σιχαίνεται…» - Karfitsa.gr
Life Style

Φ. Σπύρος: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα! Να παίζεις και να βλέπεις ότι ο άλλος σε σιχαίνεται…»

Ο Φώτης Σπύρος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Espresso, είχε αποκαλύψει το “βασανιστήριο” που είχε ζήσει σε παράσταση από τον πρωταγωνιστή, τον οποίο χαρακτήρισε ως κακό άνθρωπο. Mε νέες δηλώσεις του, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ήταν γυναίκα πρωταγωνίστρια και όχι άντρας.

«Φέρθηκα επαγγελματικά γιατί είναι η δουλειά μου, εδώ και 25-26 χρόνια ζω από αυτό. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Είχα περάσει άσχημα, δεν ήταν άντρας, ήταν γυναίκα πρωταγωνίστρια. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Είναι περισσότερο ψυχολογικό, να βλέπεις ότι παίζεις και ο άλλος σε σιχαίνεται, δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά του. Μου το έλεγε κιόλας, μου το δήλωνε, ότι “δεν καταλαβαίνω γιατί παίζεις εσύ”.

Βέβαια και αντέδρασα, έβαλα τα όριά μου και ήμουν ξεκάθαρος ότι δεν μπορεί να τα ξεπεράσει, έτσι κι έγινε. Αμέσως απευθύνθηκα στον παραγωγό, στον σκηνοθέτη και τους είπα ότι πρέπει να μπουν κάποια όρια γιατί ενοχλούμαι και δεν μπορώ να αποδώσω σε αυτά που μπορώ. Μπήκαν τα όρια και “συγκατοικήσαμε” στο θέατρο για λίγο καιρό», είπε ο Φώτης Σπύρος.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ