Χαλκιδική: Ορκίστηκαν οι δήμαρχοι σε Πολύγυρο, Σιθωνία και Νέα Προποντίδα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Χαλκιδική: Ορκίστηκαν οι δήμαρχοι σε Πολύγυρο, Σιθωνία και Νέα Προποντίδα

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου, ορκίστηκαν από τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας, Σεβασμιώτατο κ.κ. Νικόδημο, ο Δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος, που επανεξελέγη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Σύμβουλοι των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων. Να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο, ενώ ορισμένοι επέλεξαν τον πολιτικό όρκο.
Στην τελετή παρέστησαν οι Βουλευτές Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς και Απόστολος Πάνας, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος της ΑΝΤΧΑ, Γιώργος Πασαλής, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολος Τζιρίτης, καθώς και ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Φανερά συγκινημένος ο κ. Ζωγράφος τόνισε ότι θα διοικήσει το Δήμο χωρίς διακρίσεις, για το καλό του τόπου, ενώ από την πλευρά τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης ευχήθηκαν καλή θητεία, καθώς και ότι θα συμβάλλουν σε ένα γόνιμο διάλογο.

69140936 416379802324610 3458939284629749760 n

Παρουσία των νέων δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των Κοινοτήτων, συγγενών και αυτοδιοικητικών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Σιθωνίας για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.Ο νέος Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι ξεκινάει μια νέα δημοτική περίοδος όπου όλοι πρέπει να προχωρήσουν με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας.

orkomosiasith191

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ορκίστηκε και το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νέας Προποντίδας με τον δήμαρχο Μανώλη Καρρά.

Δέσποινα Κρητικού

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ