Χαλκιδική: Περιμένουν αποκατάσταση ηλεκτροδότησης έως το μεσημέρι - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Χαλκιδική: Περιμένουν αποκατάσταση ηλεκτροδότησης έως το μεσημέρι

Μέχρι το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση της Χαλκιδικής, ενώ θα έχει ανοίξει και ο δρόμος Ποτίδαιας – Καλλιθέας , στο σημείο μετά τη γέφυρα που ως τώρα είναι κλειστός εξ αιτίας της πτώσης πυλώνα της ΔΕΗ.
Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που βγήκε από τη σύσκεψη που είχε αρχίσει νωρίτερα το πρωί στο Δημαρχείο Νέων Μουδανιών υπό τον YΠΟΜΕ κ. Κώστα Καραμανλή, τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, τον  ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιά, τον Αντιπεριφερειαρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, τους δημάρχους  Νέας Προποντίδας κ. Καρρά και Κασσάνδρας κ. Β. Κυρίτση  τον Δ/ντή Μακεδονίας – Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Ιορδάνης Αμανατίδης και του Γενικού Δ/ντης Δικτύου . τον Ηρακλή  Μενεγάτο, όπως και τον πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουάκη.
Η σύσκεψη διακόπηκε για να συνεχιστεί αργότερα, περί τις 11 π.μ., καθώς εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα υπάρχουν πιο συγκεκριμένα στοιχεία για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εντός της ημέρας και μάλιστα προς το μεσημέρι.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ