Χαμόγελα επιδοκιμασίας για τον Σταύρο Καλαφάτη - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Χαμόγελα επιδοκιμασίας για τον Σταύρο Καλαφάτη

Πολλά χαμόγελα των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. Σταύρο Καλαφάτη τη στιγμή της αναφοράς του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το πυκνό κοινοβουλευτικό έργο που έρχεται στη Βουλή το επόμενο διάστημα προδιέγραψε σε αδρές γραμμές προλογίζοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ, ο Γενικός της Γραμματέας Σταύρος Καλαφάτης.  «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα συνέρχεται σε μια στιγμή που απασχολούν το σύνολο των Ελλήνων σοβαρά εθνικά, εξωτερικά και εσωτερικά, ζητήματα. Είναι οι προκλήσεις της Τουρκίας και οι αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές. Είναι η κατάθεση του νέου Προϋπολογισμού και του νομοσχεδίου «επενδύω στην Ελλάδα». Είναι οι διαβουλεύσεις για την ψήφο των εκτός Επικρατείας Ελλήνων εκλογέων. Είναι και η δεύτερη φάση της αναθεωρητικής διαδικασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«O Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύουμε όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα για την Πατρίδα μας» ανέφερε ο κ. Καλαφάτης και ζήτησε από τους Βουλευτές «όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά να αποβλέπουμε σε ένα και μόνο σκοπό. Να αναγεννήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Να γίνουμε οι Έλληνες αισιόδοξοι και πάλι. Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη ξανά».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ