Χανιά: Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος που χτύπησε μαθητές σε σχολείο - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Χανιά: Απομακρύνθηκε ο δάσκαλος που χτύπησε μαθητές σε σχολείο

Την προσωρινή απομάκρυνση του γυμναστή, ο οποίος χειροδίκησε σε βάρος ανήλικων μαθητών, αποφάσισε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ενώ ήδη διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, με τον εκπαιδευτικό να χτυπάει τρία παιδιά της β’ τάξης του δημοτικού, ηλικίας 8 ετών, την ώρα του μαθήματος.

Βεβαρημένο… παρελθόν

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον ίδιο εκπαιδευτικό που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις τη Δ/νση Α’θμιας Εκπαίδευσης Χανίων και μάλιστα είχε απομακρυνθεί από το σχολείο του.

Ωστόσο, και στο άλλο σχολείο που πήγε να εργαστεί, χειροδίκησε και πάλι σε βάρος μαθητή και απομακρύνθηκε και από αυτό, ενώ διενεργήθηκε και σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επέστρεψε όμως στο σχολείο που είχε την οργανική του θέση και είχε χτυπήσει μαθητή, με τον πατέρα του παιδιού τότε να κάνει μήνυση.

Οι γονείς είχαν ζητήσει να μην επιστρέψει στο σχολείο… λες και κάτι ήξεραν ότι θα συμβεί πάλι.

Αναμένεται πλέον να γίνουν οι δέουσες ενέργειες, καθώς οι… ευκαιρίες που δόθηκαν στο συγκεκριμένο άνθρωπο φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο.

Πηγή: cretapost.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ