Χαρδαλιάς: Διαφορετικές οι φετινές γιορτές - Karfitsa.gr
Πολιτική

Χαρδαλιάς: Διαφορετικές οι φετινές γιορτές

 

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι το ιικό φορτίο δεν είναι το ίδιο σε όλη τη χώρα επισημαίνοντας πως υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός αναφορικά με την Πιερία. Είπε χαρακτηριστικά: “Ιδιαίτερα θα αναφερθώ στην Πιερία, όπου τα τελευταία 24ωρα αυξάνεται. Η τήρηρη των μέτρων είναι επιβεβλημένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι στις υπόλοιπες περιοχές μπορούμε να χαλαρώσουμε. Παραμένουν και τηρούνται τα μέτρα“.

Αναφορικές με τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε: “Θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία τήρησης των μέτρων. Στις Γιορτές που ξεκινούν τον Δεκέμβριο. Φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές. Οι κάτοικοι της Πάτρας ένωσαν τις φωνές τους από τα σπίτια τους. Επισκέψεις σε σπίτια φίλων ή συγγενών, δεν πρέπει να γίνουν“.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε και για τον ΕΟΔΥ εξηγώντας ότι: “Αναφορικά με τον ΕΟΔΥ, όσα γράφτηκαν τα θεωρούμε άδικα και παντελώς αβάσιμα. Ούτε διπλοί τρόποι καταγραφής υπάρχουν, ούτε τίποτα. Μόνο η κοινή προσπάθεια και η αγωνία μας. Αδιαφορούμε για δημοσιεύματα που επιχειρούν να προκαλέσουν εσωστρέφεια και βέβαια έχουν πολιτικά κίνητρα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε“.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς παρουσίασε τις περιοχές που είναι πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά με βάση τα νέα στοιχεία.Ατές είναι η Πέλλα, Δράμα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Φλώρινα, Ημαθία, Λάρισα, το Κιλκίς, Ξάνθη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Καρδίτσα, Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Έβρος, οι Σέρρες και η Ροδόπη.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ