Χρ. Χατζηστουγιάννη: Περί Πυλαίας ο λόγος - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Χρ. Χατζηστουγιάννη: Περί Πυλαίας ο λόγος

Πριν από οκτώ χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, γιατί ήθελα να συμμετέχω κι εγώ ενεργά στη διαμόρφωση και την εξέλιξη των συνθηκών και των πραγμάτων που πλαισιώνουν και διαμορφώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή τη δική μου και των συνδημοτών μου.

Της ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ*

Ο αγώνας αυτός είναι δύσκολος. Έχει εμπόδια και προβλήματα, απαιτήσεις και προκλήσεις, αρνήσεις και απογοητεύσεις, σου δίνει όμως και ένα αίσθημα ικανοποίησης όταν βλέπεις τις ιδέες σου να ωριμάζουν, κάποιες να υλοποιούνται, κάποιες να δρομολογούνται με επιτυχία.

Μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Πυλαία. Τη γνώρισα σαν ένα μεγάλο χωριό, το οποίο σε μερικές δεκαετίες  γνώρισε τεράστια ανοικοδόμηση, απέκτησε καινούριες γειτονίες, νέους οικισμούς, νέους κατοίκους, σύγχρονα εμπορικά κέντρα και ταυτόχρονα σύγχρονα προβλήματα. Στόχος μου είναι να συμβάλλω κι εγώ στη βελτίωση τόσο της καθημερινότητας όσο και να εργαστώ για τη δημιουργία εκείνων των δομών που θα καλύπτουν τις πληθυσμιακές ανάγκες.

Ενδεικτικά θα αναφερθώ σε κάποια σημαντικά έργα της παρούσας διοίκησης, των οποίων η μελέτη έχει ολοκληρωθεί, όπως και η διαδικασία εξασφάλισης της χρηματοδότησής τους, και πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, όπως για παράδειγμα η ανέγερση  του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Πυλαίας, η ανάπλαση του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου, το οποίο πρόκειται να μετατραπεί σε έναν πολυχώρο παιδείας και πολιτισμού, η ανάπλαση του κλειστού γυμναστηρίου της Πυλαίας και των παρακείμενων γηπέδων που θα μετατρέψει την περιοχή σε ένα σύγχρονο χώρο αναψυχής και άθλησης, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του οικισμού, η τόνωση της εμπορικής κίνησης και τέλος, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, με τη δημιουργία της μαρίνας της Πυλαίας που θα αναβαθμίσει την περιοχή μας τουριστικά και οικονομικά και θα τη μετατρέψει σε μια εξελιγμένη «πόλη», ανταγωνιστική στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ελπίζω η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και ο κατάλογος των έργων και των δράσεων να εμπλουτιστεί με τη στήριξη πάντα και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

* Η Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πυλαίας του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη με τον συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας» του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ