Χρήστος Αναστασάκης: Από 1η Σεπτεμβρίου όλα θα μπουν σε τάξη με τη διοίκηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Συνεντεύξεις

Χρήστος Αναστασάκης: Από 1η Σεπτεμβρίου όλα θα μπουν σε τάξη με τη διοίκηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Χρήστος Αναστασάκης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σε συνέντευξη του στην Karfitsa μιλάει μεταξύ άλλων για τη Συμφωνία των Πρεσπών και για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης.

Η πολιτική κατάσταση πιστεύετε θα επηρεάσει την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου;

Ασφαλώς και θα επηρεάσει. Η ντροπιαστική δήθεν Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας είναι ένα τεράστιο αγκάθι που δεν ξεχνιέται και δεν μπορεί να ξεχαστεί από καμία Θεσσαλονικιά και κανένα Θεσσαλονικιό. Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αυτής της  συνθηκολόγησης θα μας επηρεάσουν αρνητικά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, αργά ή γρήγορα. Πρέπει ως δήμος και ως κοινωνία να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για να αποτρέψουμε όσα αποφάσισαν για το παρόν και το μέλλον μας καταπατώντας την ιστορική αλήθεια και την βούληση μας.

Εάν εκλεγεί δήμαρχος ο Π.Ψωμιάδης τι στάση προβλέπετε να κρατήσει ως διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης απέναντι στην Συμφωνία των Πρεσπών και κατ’ επέκταση στη γείτονα χώρα;

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να μπει μπροστά στην συνέχεια του Μακεδονικού Αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Ποτέ του στην πολιτική του καριέρα δεν  κρύφτηκε και ήταν ο μόνος που εδώ και χρόνια έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα. Κάποιοι τότε τον παρουσίαζαν κινδυνολόγο και γραφικό. Σήμερα είναι οι ίδιοι που επιχειρούν να τον φιμώσουν για να μην συνεχίσει να αφυπνίζει συνειδήσεις για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Είναι βέβαιο πως ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα τηρήσει την δέσμευση του του για την συγκρότηση ενός μετώπου ευθύνης με εξειδικευμένους επιστήμονες νομικούς και διεθνολόγους που μαζί άλλους φορείς θα επιχειρήσουμε να ακυρώσουμε την διάτρητη, από κάθε άποψη, συμφωνία.

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα;

Από την Ξηροκρήνη μέχρι την Τριανδρία, την Τούμπα και τη Χαριλάου και από την Άνω Πόλη μέχρι το Βότση η πόλη μας είναι μια βρώμικη και σκοτεινή πόλη, με τεράστια προβλήματα στην καθαριότητα, στο κυκλοφοριακό, στο συγκοινωνιακό και στις θέσεις στάθμευσης. Μια πόλη με πενιχρή αναλογία χώρων πρασίνου και αναψυχής ανά κάτοικο. Μια πόλη που σε κάποιες συνοικίες και περιοχές φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μετά την δύση του ηλίου εξαιτίας της εγκληματικότητας. Τα προβλήματα είναι κοινά παντού. Από 1η Σεπτεμβρίου όλα αυτά μπαίνουν σε τάξη με την διοίκηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που να υπενθυμίσω εδώ πως πάντα ένωνε και ποτέ δεν δίχασε την κοινωνία.

Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε με τον κ. Ψωμιάδη;

Γιατί είναι ο μοναδικός πατριώτης  πολιτικός που λέει αλήθειες και είναι στο πλευρό του απλού πολίτη μέρα νύχτα, χωρίς όρους και αποκλεισμούς. Για όλα αυτά κυνηγήθηκε από το σύστημα όσο κανείς άλλος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ