Χρήστος Μάστορας: Από χορεύτριά του, μεγάλος έρωτάς του - Karfitsa.gr
Life Style

Χρήστος Μάστορας: Από χορεύτριά του, μεγάλος έρωτάς του

Όσο και αν προσπαθούν να αποφύγουν τυχόν ερωτήσεις για το αν είναι ή όχι ζευγάρι, είναι πλέον κοινό μυστικό!

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, η Χριστίνα Παπαδέλη και ο Χρήστος Μάστορας, για να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν. Αποτελούν και οι δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντες χαρακτήρες, για αυτό και είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Η Χριστίνα Παπαδέλη διαθέτει εξωτική ομορφιά που δεν περνά απαρατήρητη, με καταγωγή από την Αίγυπτο και το Σουδάν, αλλά και ένα καταπληκτικό σώμα που απέκτησε από την ενασχόληση της με τον χορό.

Την Χριστίνα την γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι «My Style Rocks», όπου ξεχωρίζει με το στυλ και την προσωπικότητα της. Εκείνη και ο γνωστός καλλιτέχνης Χρήστος Μάστορας είχαν γνωριστεί και στο παρελθόν, καθώς είχαν συνεργαστεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Εκείνη την περίοδο, ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν σε σχέση με την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ, ενώ από τότε δεν κατάφεραν να ξανασυναντηθούν, παρά μόνο πριν από λίγο καιρό. Με αυτήν δεύτερη ευκαιρία γνωριμίας τους και αφού και οι δύο ήταν πλέον ελεύθεροι, δεν άργησαν να εκφράσουν το κοινό τους ενδιαφέρον.

Ο Χρήστος Μάστορας σαγηνεύτηκε γρήγορα όχι μόνο από την ομορφιά αλλά και τον χαρακτήρα της Χριστίνας, της οποίας τα παιδικά χρόνια δεν ήταν τόσο ρόδινα όσο θα πιστεύαμε. Το γεγονός που την «τραυμάτισε» σε παιδική ηλικία ήταν ο έντονος χωρισμός των γονιών της, όμως σύντομα το τοπίο άλλαξε, φέρνοντας τον νέο σύντροφο της μητέρας της, που την μεγάλωσε σαν δικό του παιδί, κληρονομώντας και το επίθετο του.

Συχνές αναφορές ως προς το σύντροφο της Χριστίνας γίνονται και μέσα από την εκπομπή «My Style Rocks», όπου αποκαλύπτεται η καθημερινότητα του ζευγαριού και η εξαιρετική τους χημεία, χωρίς βέβαια να ειπωθούν ονόματα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ