Χρήστος Σταϊκούρας: Σημασία έχει να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Χρήστος Σταϊκούρας: Σημασία έχει να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης

Στην ομιλία του στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη στάση που κρατάει η Γαλλία και στηρίζει την Ελλάδα στον γεωπολιτικό αλλά και οικονομικό τομέα. Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι η οικονομική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης θέτει τις βάσεις για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας, δηλαδή το επενδυτικό κενό.

Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι είναι γνωστό πως η Γαλλία και η Ελλάδα συνδέονται με βαθιές, μακρόχρονες, πολυεπίπεδες, φιλικές, ιστορικές, πολιτιστικές, οικονομικές, διπλωματικές και πολιτικές σχέσεις, σχέσεις που αποδεικνύονται ανθεκτικές μέσα στο χρόνο.

«Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε τη στήριξη της Γαλλίας προς την Ελλάδα, σε δύσκολες για εμάς περιόδους», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «γι’ αυτή τη στήριξη σας ευχαριστούμε».

Κάνοντας έναν απολογισμό για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης το τελευταίο εξάμηνο, ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τιμώντας την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και έχοντας επίγνωση της εμπιστοσύνης που μας δείξατε, προχωρά. Κάνει ιεραρχημένα, σταθερά και γοργά βήματα για την ανασυγκρότηση της χώρας, με πολιτικές που έχουν αναπτυξιακή διάσταση και συνδυάζουν, επιτυχώς, την οικονομική αποδοτικότητα με την κοινωνική δικαιοσύνη. Προχωρά, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, για να καταστήσουμε την Ελλάδα, το ταχύτερο δυνατόν, μια πλήρως κανονική, ευρωπαϊκή, δυτικού τύπου οικονομία. Μία χώρα που θα αποτελεί στρατηγικό παράγοντα στη Νοτιανατολική Ευρώπη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ