Χρυσοχοΐδης: Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται από την πανδημία  - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Χρυσοχοΐδης: Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται από την πανδημία 

Εντολή για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση των ελέγχων ενόψει της ραγδαίας ενίσχυσης της πανδημίας του κορωνοϊου στη Θεσσαλονίκη έδωσε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σε έκτακτη σύσκεψη που κάλεσε σήμερα το πρωί μετά τη διαπίστωση της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τους ανώτερους αξιωματικούς να μην δείξουν καμία ανοχή σε φαινόμενα που απειλούν με μεγαλύτερη διασπορά.

«Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στέλνοντας μήνυμα πως η χρήση της μάσκας μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. «Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Όσοι σέβονται και αγαπούν τους συμπολίτες τους φορούν μάσκα», είπε. Ο υπουργός τόνισε πως η αντιμετώπιση της πανδημίας αποτελεί τώρα το κορυφαίο ζήτημα και έστειλε μήνυμα σε όσους ακόμη δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα. «Δεν θα έρθουμε σε αντιδικία με τους πολίτες, όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε τους λίγους ανεύθυνους. Θα είμαστε παρόντες παντού να αντιμετωπίσουμε μαζί με τους πολίτες τον επικίνδυνο εχθρό».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συγκέντρωσε στοιχεία για τους ελέγχους που γίνονται στην πόλη για τη χρήση μάσκας και την τήρηση των μέτρων της πανδημίας και ζήτησε αυτοί οι έλεγχοι να εντατικοποιηθούν, ειδικά στις περιοχές όπου παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα. Ακόμη συζητήθηκε το ενδεχόμενο να ληφθούν έκτακτα μέτρα σε περίπτωση που τα κρούσματα αυξηθούν έτι περαιτέρω.

Κώστας Καντούρης

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ