Χρ.Νικολόπουλος: Μηδενική η κίνηση στο Καπάνι σήμερα μετά το αλαλούμ με τον περιορισμό των δυο χιλιομέτρων - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Χρ.Νικολόπουλος: Μηδενική η κίνηση στο Καπάνι σήμερα μετά το αλαλούμ με τον περιορισμό των δυο χιλιομέτρων

 

Μηδενική ανήμερα της Τσικνοπέμπτης η αγοραστική κίνηση στο Καπάνι εξαιτίας του αλαλούμ που δημιουργήθηκε με τη χρήση των SMS για τις μετακινήσεις, όπως ανέφερε στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Αρκετοί πολίτες θεώρησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους σε καταστήματα που βρίσκονται δύο χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση. Αργότερα εντός της ημέρας, ξεκαθαρίστηκε ότι η μετακίνηση εντός του δήμου κατοικίας επιτρέπεται, ανεξαρτήτως αποστάσεων.

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Δέσποινα Μποτίτση. Δεν έδωσαν εξηγήσεις, δεν ξεκαθάρισαν ότι τα δύο χλμ ισχύουν εάν αλλάξεις δήμο, σημείωσε.

«Το λάθος είναι μεγάλο διότι η κεντρική αγορά της πόλης λειτουργεί με όλο το νομό της Θεσσαλονίκης (…) Ποιο θα ήταν το πρόβλημα να ερχόταν κάτοικος από άλλο δήμο, με το αυτοκίνητό του, και να ψωνίσει;» αναρωτήθηκε χαρακτηρίζοντας «επιπόλαια» τα μέτρα που λαμβάνονται και «τραγικό» το αποτέλεσμα αυτών.

«Η αγορά της πόλης ερημώνει, γίνονται ζημιές που δεν θα μπορέσουν να διορθωθούν», υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος επισημαίνοντας ότι καταστρέφεται η οικονομία. «Μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία, τότε θα φανεί η πραγματική ζημιά», κατέληξε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ