Χρ.Σπίρτζης: «Οι διαφορές μας με τον κ. Παππά έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο κυρίως» - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία Πολιτική

Χρ.Σπίρτζης: «Οι διαφορές μας με τον κ. Παππά έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο κυρίως»

Καμία δυσαρέσκεια δεν υπάρχει προς τις διοικήσεις ΟΑΣΘ και ΟΣΕΘ δήλωσε ο υπουργός μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Mε τον κ. Παππά έχουμε μεγάλες διαφωνίες, αλλά σε άλλα θέματα, κυρίως ποδοσφαιρικά», είπε χαριτολογώντας ο υπουργός, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υποδεχτεί τον «Φρίξο», τον δεύτερο μετροπόντικα, που έφτασε στον σταθμό «Καλαμαριά» του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σπίρτζης παράλληλα τόνισε ότι «δυσαρέσκεια υπάρχει επίσης για τις αθλιότητες, που γράφοται σε σχέση με τις διοικήσεις ΟΑΣΘ και ΟΣΕΘ. Η Θεσσαλονίκη ποτέ δεν είχε 520 λεωφορεία. Ούτε η τηλεματική λειτουργούσε όπως έπρεπε. Τα στοιχεία που έδιναν στη δημοσιότητα δεν είναι φερέγγυα».

Για την πιθανότητα κατάργησης της γραμμής 25, στη Νεάπολη, ο υπουργός είπε πως «ο Σίμος Δανιηλίδης είναι ένας δήμαρχος, που στήριξε τον δημόσιο ΟΑΣΘ, όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που ακολουθούνται».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς είπε: «από τον ισολογισμό, που συνέταξαν οι ορκωτοί λογιστές, προέκυψε ότι ο Οργανισμός έπρεπε να έχει αποθεματικό 38-40 εκ. ευρώ και στον συγκεκριμένο λογαριασμό βρέθηκαν μόλις 700 ευρώ. Η ιστορία δεν τελειώνει. Δώσαμε όρκο τιμής: Θα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα» συμπληρώνοντας ότι «Όλο αυτό το σκάνδαλο δεν είναι μόνο διαχειριστικό, αλλά είναι και ένα σκάνδαλο πολιτικό».

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;

Loading ... Loading ...


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ