Χωρίς ουρές τουριστών η είσοδος του Προμαχώνα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Χωρίς ουρές τουριστών η είσοδος του Προμαχώνα

Ομαλοποιήθηκε εντελώς η κατάσταση στα σύνορα του Προμαχώνα μετά το χθεσινό πρωινό κομφούζιο και τη σύγχυση με τους Σέρβους τουρίστες. Σήμερα η ροή των αυτοκινήτων ήταν ομαλή, χωρίς μεγάλες αναμονές, ενώ τα συνεργεία του ΕΟΔΥ έκαναν τακτικότερους ελέγχους στους εισερχόμενους.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες καταγράφηκε η είσοδος περίπου 16.400 επισκεπτών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων περίπου 1.400 επισκεπτών από τρίτες χώρες. Τα τεστ έγιναν σε εισερχόμενους με βάση τον βαθμό επικινδυνότητας των περιοχών από τις οποίες προήρθαν.

Στην πλειοψηφία τους οι εισερχόμενοι προέρχονται από τη Ρουμανία, όμως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθούν οι επισκέπτες από τις συγκεκριμένες χώρες. Παράγοντες των συνόρων έλεγαν σήμερα στην karfitsa.gr πως παρά τις μεγάλες ουρές που σχηματίζονται ο αριθμός των εισερχομένων την περίοδο αυτή από τα σύνορα του Προμαχώνα είναι μικρότερος απ’ ότι συνήθως και ειδικά από πέρσι. Επίσης έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν τουριστικοί δήμοι της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, που ζητούν να ανοίξει και η συνοριακή δίοδος της Νυμφαίας Ροδόπης, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι τουρίστες θέλουν να κατευθυνθούν σε παραλίες των περιοχών αυτών.

 

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ