Χ. Διαβάτη: Οι αυστηρές δηλώσεις για την πολιτική σκηνή & η σκληρή κριτική στον Αλέξη Γεωργούλη - Karfitsa.gr
Life Style Εκλογές 2019

Χ. Διαβάτη: Οι αυστηρές δηλώσεις για την πολιτική σκηνή & η σκληρή κριτική στον Αλέξη Γεωργούλη

Η Χρυσούλα Διαβάτη δεν μάσησε τα λόγια της για ακόμα μία φορά!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πολιτική σκηνή της χώρας, καλεσμένη στο εκλογικό πάνελ του Alpha. Μάλιστα, αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ εξέπληξε την ηθοποιό, ξεκινώντας από δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Εκείνη, χωρίς να μασά τα λόγια της, είπε: «Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

 

Μάλιστα, στη συνέχεια της κουβέντας, η Χρυσούλα Διαβάτη δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται καθόλου με την εκλογή συναδέλφων της, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ευρωβουλή. «Για όνομα του Θεού! Να πουν τα προβλήματά μας στο Ευρωκοινοβούλιο; Με ποιον τρόπο, με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω, έτσι μεγάλωσα σε αυτόν τον τόπο. Δεν είμαστε ούτε Βαλκάνιοι, ούτε Ευρωπαίοι – δεν αισθάνθηκα ποτέ Ευρωπαία. Είμαστε Έλληνες! Πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, τις ρίζες μας, ότι είμαστε στο λίκνο του κόσμου όλου» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χρυσούλα Διαβάτη ξεκαθάρισε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ συνάδελφό της, όταν έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ