Χ.Θεοχάρης: Η χώρα μας είναι στην πρωτοπορία και του ανοίγματος και της επόμενης ημέρας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Χ.Θεοχάρης: Η χώρα μας είναι στην πρωτοπορία και του ανοίγματος και της επόμενης ημέρας

Τα όποια μικρά ζητήματα ανέκυψαν την πρώτη ημέρα του «ανοίγματος» στον τουρισμό επιλύονται, διαβεβαίωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από τον Άγιο Νικόλαο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, χαρακτηρίζοντας ενθαρρυντικό το γεγονός ότι διαπιστώνεται διάθεση από τον κόσμο να ταξιδέψει.

Ο κ. Θεοχάρης στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, επανέλαβε ότι αυτές οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς βρισκόμαστε -ως χώρα- στο σημείο της αφετηρίας και για τη φετινή χρονιά. «Η χώρα μας με την, έως τώρα επιτυχία που είχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι στην πρωτοπορία και του ανοίγματος και της επόμενης ημέρας. Αυτό θα είναι το εφόδιό μας, η επιτυχή μας αντιμετώπιση, για να πείσουμε τον κόσμο και να έρθει να περάσει όμορφες και ασφαλείς στιγμές στη χώρα μας» ανέφερε, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Όπως επισήμανε, το βασικό «δεν είναι πόσος κόσμος θα έρθει, το σημαντικό είναι ο καθένας από τους επισκέπτες να γυρίσει ασφαλής στο σπίτι του και να γίνει πρεσβευτής της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Για τον λόγο αυτό η συνεργασία μεταξύ όλων είναι η πιο σημαντική παράμετρος».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου σε δηλώσεις του παρατήρησε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται υπουργός Τουρισμού τον Άγιο Νικόλαο. Σημείωσε επίσης ότι πέρα από την κρισιμότητα αυτής της χρονιάς, σε τουριστικές περιοχές όπως ο Άγιος Νικόλαος, κεντρικό ζητούμενο παραμένει το πώς θα διαμορφωθεί και το μέλλον για το τουριστικό προϊόν. «Προφανώς το πώς θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος είναι κομβικής σημασίας θέμα σε έναν δήμο που έχει ως βασική του οικονομία τον τουρισμό» είπε, προσθέτονταας πως «φέτος, χρειάζεται να γίνουν ήρεμες κινήσεις, γιατί πρέπει να προετοιμαστεί το έδαφος και για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν».

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον υπουργό Τουρισμό, ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε και στο αίτημα ανωτατοποίησης της Σχολής Τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στο Επιμελητήριο Λασιθίου, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για επαφές στο Ηράκλειο. Η επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ