Ψήφισε ο Νίκος Ταχιάος- «Οι πολίτες να ψηφίσουν με βάση τη λογική» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Ψήφισε ο Νίκος Ταχιάος- «Οι πολίτες να ψηφίσουν με βάση τη λογική» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις τριπλές εκλογές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Περίπου στις 09:00 ο κ. Ταχιάος προσήλθε στο 17ο Γυμνάσιο – Λύκειο, Χριστοπούλου 6.Μάλιστα, εκεί του γνωστοποίησαν πως τον είχαν βάλει αναπληρωτή στην εφορευτική επιτροπή στο Β τμήμα που ψήφιζε, δηλαδή στο τμήμα για περιφερειακές-ευρωεκλογές. Για την ακρίβεια με το που μπήκε στο Β τμήμα για να ψηφίσει η δικαστική αντιπρόσωπος του λέει «Καλώς την εφορευτική μου επιτροπή» με τον κ.Ταχιάο να ρωτάει με απορία ‘τι εννοεί» και τότε του εξήγησε ότι τον είχαν βάλει αναπληρωτή εφορευτική επιτροπή.

Μετά την ψήφο κατά την συζήτηση με τους δημοσιογράφους ο κ.Ταχιάος είπε χαρακτηριστικά «άντε πάμε να ανάψουμε κανένα κεράκι σε καμιά εκκλησία».

«Σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη. Μια ευκαιρία που δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν πολίτες. Ψηφίζω σε μια γειτονιά με μεγάλα προβλήματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα που τα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι. Είναι και ο άθλιος ΟΑΣΘ, η καθαριότητα. Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες την ώρα που θα ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική, δίνοντας δυνατό ποσοστό στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» τόνισε ο κ. Ταχιάος.Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ