Όλγ.Γεροβασίλη: Όσοι αστυνομικοί δεν πάνε στα Εξάρχεια κρύβουν την ανικανότητά τους - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Όλγ.Γεροβασίλη: Όσοι αστυνομικοί δεν πάνε στα Εξάρχεια κρύβουν την ανικανότητά τους

«Έχουμε μία έξαρση των φαινομένων, φαίνεται ότι όλα αυτά συνδέονται με την αναμονή για την απόφαση για την άδεια με τον Κουφοντίνα. Μία πρακτική η οποία στο τέλος της ημέρας ευνοεί το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας», είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην επίθεση του Ρουβίκωνα, στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Πρωινή Βάρδια», με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Είναι το γνωστό παραμύθι της αριστερής ιδεοληψίας, που στα αλήθεια είναι μία δεξιά ιδεοληψία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει και η Νέα Δημοκρατία τι εννοεί ανοχή στη βία. Θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί».

Αναφερόμενη στα Εξάρχεια και στο αν η Αστυνομία πηγαίνει στις κλήσεις που δέχεται από πολίτες, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα. Καμία ανοχή στη βία και την παραβατικότητα. Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει σοβαρές επιχειρήσεις απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα στα Εξάρχεια. Οποιαδήποτε καταγγελία (για το αν πηγαίνουν οι αστυνομικοί στις κλήσεις που δέχονται στα Εξάρχεια), εξετάζεται. Γιατί κάποιοι αστυνομικοί, για να κρύψουν την ανικανότητά τους, κάνουν αυτό. Ουδέποτε είχαν τέτοια εντολή (να μην πάνε στα Εξάρχεια) και όποιος θέλει να βγει να το καταγγείλει και να το συζητήσουμε.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ