"Όταν έκλεισε το Alter δυσκολεύτηκα οικονομικά! Ναι μεν ήμουν υψηλά αμειβόμενη, αλλά…" - Karfitsa.gr
Media

“Όταν έκλεισε το Alter δυσκολεύτηκα οικονομικά! Ναι μεν ήμουν υψηλά αμειβόμενη, αλλά…”

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10” έδωσε συνέντευξη η Μαρία Σινιώρη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που έκλεισε το Alter.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο κόσμος το αγκάλιασε αυτό που έκανα. Το έκανα πολύ απλά, δηλαδή με ευχαριστούσε αυτό που έκανα, έβγαινε αυτό και στον κόσμο και χαρακτηρίστηκα όπως λες το “κορίτσι του καιρού”. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν, δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει και δεν κλείνω και τους κύκλους έτσι εύκολα. Μπήκα σε διαδικασία συζητήσεων για κάτι άλλο τηλεοπτικά, αλλά αν είναι κάτι το οποίο για να είμαι απλά στο γυαλί, δεν το αποδέχομαι.

Δεν θέλω να κάνω κάτι στην τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Ναι μεν ήμουν υψηλά αμειβόμενη, αλλά όχι από αυτούς τους τρελούς μισθούς. Είχα έναν καλό μισθό. Απόθεμα δεν έχω, με το που έκλεισε το Alter φυσικά και δυσκολεύτηκα όπως όλοι αυτοί που ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μισθού. Μπορεί να μην δυσκολεύτηκα τους τρεις πρώτους μήνες, μετά δυσκολεύτηκα γιατί αναλόγως με τον μισθό που παίρνεις έχεις και κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες τρέχανε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σινιώρη.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ