Όταν αποχώρησε το επιτελείο Τσίπρα από το Μαξίμου, πήρε τους κωδικούς των «κόκκινων τηλεφώνων» - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Παραπολιτικά Πολιτική

Όταν αποχώρησε το επιτελείο Τσίπρα από το Μαξίμου, πήρε τους κωδικούς των «κόκκινων τηλεφώνων»

Μια περίεργη δημοσίευση κυκλοφόρησε σήμερα, η οποία θέλει το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποχωρώντας από το Μαξίμου να παίρνει μαζί του και τους κωδικούς των εμπιστευτικών γραμμών, που επικοινωνούν με όλα τα υπουργεία και τους επιτελείς του κρατικού μηχανισμού.

Σύμφωνα και με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» οι προηγούμενοι ένοικοι του Μεγάρου δεν παρέδωσαν τους καταλόγους με τα τριψήφια νούμερα που έχουν οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αρχηγός ΕΥΠ και ο Αρχιεπίσκοπος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον πρώτο καιρό να μην μπορεί ο πρωθυπουργός να επικοινωνήσει μέσω της κρατικής γραμμής με τα στελέχη της κυβέρνησης του. Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Για όσους πιστεύουν πως αυτό είναι κάτι απλό θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι συνομιλίες μέσω κινητού μπορούν να υποκλαπούν και για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι συγκεκριμένες γραμμές.

Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι δυνατό για υποθέσεις που αφορούν το κράτος να χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ