, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Η "γυναίκα – αφορμή" λύνει την σιωπή της

Την σιωπή της έλυσε η γυναίκα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου για το μοιραίο έγκλημα στο Μοσχάτο, το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαρτίου του 2017.
Η ερωτική σχέση που είχε συνάψει ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, ήταν η αιτία για το έγκλημα.
Όπως η ίδια αναφέρει στο protothema.gr «ο Μάριος ήταν ένας βίαιος άνθρωπος. Συνεχώς εκβίαζε και απειλούσε τον Βασίλη. Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες. Είχε προηγηθεί το περιστατικό που ο Μάριος με είχε καλέσει στο σπίτι του δήθεν ότι ήταν άρρωστος. Τότε μου είχε βάλει χειροπέδες και πιστέψτε με,  με είχε κρατήσει όμηρο. Τον Βασίλη, τον εκβίαζε να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ότι είχαμε σχέση όταν ήμουν παντρεμένη, ειδάλλως θα έκανε κακό στην οικογένειά του, αλλά και στο πρακτορείο. Το γεγονός ότι του είχαν πάρει τις άδειες οπλοφορίας, οπλοκατοχής και σκοπευτικής δεν σημαίνει ότι του είχαν αφαιρέσει και τα άλλα παράνομα όπλα».
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.