, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκαναν… λαμπίκο τη Νέα Παραλία

Συναντήθηκαν στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών, φόρεσαν πλαστικά γάντια, πήραν τα πινέλα και… την υπόθεση στα χέρια τους!

μουτζούρεςΟι φίλοι της Νέας Παραλίας, οι… Los Lampicos, το 18ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος φοιτητών Erasmus Θεσσαλονίκης καθάρισαν μουτζούρες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης «Let΄s do it Greece». Συναντήθηκαν στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών, φόρεσαν πλαστικά γάντια, πήραν τα πινέλα και την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώθηκαν σε ομάδες και με ειδικό υγρό έσβησαν τις μουτζούρες από διάφορα σημεία κατά μήκος της Νέας Παραλίας. Χιλιάδες εθελοντές συντονίσθηκαν σε όλη την Ελλάδα και πήραν μέρος στο πλαίσιο του «Let΄s do it Greece» σε εθελοντικές εκστρατείες με σκοπό για ακόμη μια χρονιά, να διαδώσουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.