, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκρηξη της Αλέκας Παπαρήγα κατά Πάνου Καμμένου-Τον αποκάλεσε ψεύτη

Θύελλα αντιδράσεων των βουλευτών του ΚΚΕ προκάλεσε η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου στη συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα του 1989.
Βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη τόνισε «ο Καμμένος ήταν εξαιρετικά προκλητικός, το έκανε επίτηδες, για να προκαλέσει επεισόδιο». Στη συνέχεια τόνισε: «ήθελε να καλύψει, φαίνεται το ρόλο της Χρυσής Αυγής και το πέτυχε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Λιάνα Κανέλλη και άλλους παρόντες στην αίθουσα της Ολομέλειας, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπήρξε έντονη αντίδραση της πρώην γγ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, η οποία φώναζε «τί είναι αυτά που λέει».
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τόσο η Αλέκα Παπαρήγα, όσο και ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας φώναζαν: «λέει ψέματα, είναι ψεύτης». Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι, σε μια πρωτοφανή αντίδραση για τα δεδομένα της, η Αλέκα Παπαρήγα, την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καμμένος, φώναζε «είναι ψεύτης, τι είναι αυτά που λέει, ήμουν κι εγώ εκεί, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα».
Ο Πάνος Καμένος έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα γεγονότα του 1989 βάζοντας την προσωπική του μαρτυρία σε πολλά από αυτά, τόσο για το Σκοπιανό όσο και για τα εσωκομματικά της ΝΔ, τον διαγωνισμό του ΟΤΕ, και πολλά ακόμα.
Την ειδική συνεδρίαση, μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα μέλη της στενής οικογενείας του εκλιπόντος, ενώ αρκετοί βουλευτές σχολίαζαν ως άστοχες και εκτός τόπου τις τοποθετήσεις Καμένου αλλά και του Βασίλη Λεβέντη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.