, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκτακτη εκπομπή για την… βόμβα του Ευόσμου

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την επιχείρηση μετακίνησης των 72.000 κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης και την απομάκρυνση της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από το Κορδελιό μεταδίδει η ΕΡΤ3 την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 12:00.
Με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με την περιοχή της επιχείρησης και τα σημεία συγκέντρωσης των πολιτών, καθώς και συνεντεύξεις με τους υπεύθυνους και ειδικούς, η ΕΡΤ3 καλύπτει το πρωτόγνωρο για τη Θεσσαλονίκη εγχείρημα.
Στην παρουσίαση είναι η  Έλσα Ποιμενίδου  και ο Βασίλης Κατσάρας και στην αρχισυνταξία η Τζένη Ευθυμιάδου και ο Ξάνθος Χύτας. Η σκηνοθεσία είναι του Απόστολου Τσιτσούλη και η παραγωγή του Θέμη Μαυροπεραστή.
Ο 102fm του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 από τις 7 το πρωί της Κυριακής με ειδικό πρόγραμμα  ενημερώνει τους ακροατές για την επιχείρηση με συνεχή ροή προγράμματος, ρεπορτάζ και τηλεφωνικές συνδέσεις στην περιοχή και τα σημεία συγκέντρωσης των πολιτών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.