, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Έλαμψε» η νεολαία στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία

Ο 18χρονος Τζάστιν Μπίμπερ και η 24 τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ των πρώτων νικητών στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.
Ο νεαρός Μπίμπερ,  παρέλαβε το βραβείο για αγαπημένο ποπ/ροκ καλλιτέχνη, αφήνοντας εκτός ανταγωνισμού καλλιτεχνικά ονόματα όπως ο Φλο Ρίντα, ο Πίτμπουλ και ο Aσερ. Ο Τζάστιν Μπίμπερ, που κατέφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από τη μητέρα του, και όχι από την πρώην φίλη του Σελίνα Γκόμεζ, κατέκτησε και το βραβείο καλύτερου ποπ/ροκ άλμπουμ για το «Believe».
«Αυτό είναι για όλους όσους υποστήριζαν ότι θα υπήρχα στο καλλιτεχνικό στερέωμα μόνο για ένα με δύο χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι θα είμαι εδώ για πολύ καιρό ακόμα», δήλωσε ο Μπίμπερ παραλαμβάνοντας το βραβείο του, το οποίο αφιέρωσε στη μητέρα του.
Η 24χρονη Τέιλορ Σουίφτ απέσπασε το βραβείο αγαπημένης καλλιτέχνιδας της κάντρι μουσικής, υπερτερώντας της Μιράντα Λάμπερτ και της Κάρι ’ντεργουντ. «Είμαι πραγματικά πανευτυχής αυτή τη στιγμή και όλο αυτό οφείλεται σε εσάς», δήλωσε η 22άχρονη τραγουδίστρια όταν παρέλαβε το βραβείο της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.