, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένας Θεσσαλονικιός στη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

Πρώτος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με αυξημένες αρμοδιότητες εξελέγη πριν λίγες ημέρες ο πρώην «καπετάνιος» του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Πρόκειται για την πρώτη φορά που εκπρόσωπος του ελληνικού χάντμπολ βρίσκεται στην εν λόγω θέση.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Αγγελούδης δήλωσε ότι: «Είναι μια περιπέτεια που έπρεπε να τελειώσει με τον τρόπο που έγινε σήμερα για το καλό της πατρίδας και του Ολυμπισμού. Νομίζω πως ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενωτικό. Φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν όλες αυτές οι διαδικασίες που δεν ήταν σύμφωνες με το Ολυμπιακό Πνεύμα. Γίνεται μία νέα αρχή και πολύ σύντομα θα έχουμε καλύψει τον χαμένο χρόνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι ο Ολυμπισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κίνημα εθελοντισμού που στηρίζεται στις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους. Το ελληνικό χάντμπολ εκπροσωπείται δυναμικά στη νέα θητεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θα αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία προς όφελος και του αθλήματος που αποτελεί ένα ισχυρό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού». Στη σχετική αναφορά μάλιστα που έκανε ο κ. Αγγελούδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα likes και τα… «εύγε» έπεφταν βροχή!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.