, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένταση σε ομιλία του Β.Αποστόλου στη Βέροια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά φυλασσόμενος από αστυνομικές δυνάμεις, εντός και εκτός Ημαθίας, βρέθηκε στη Βέροια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, για να μιλήσει σε συνέδριο για το ροδάκινο στη Βέροια. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του inveria.gr o Υπουργός  έδωσε εντολή να μην περάσει κανένας από τους διαμαρτυρόμενους αγρότες και η Αστυνομία, άλλοτε με το καλό και σε ορισμένες περιπτώσεις με έντονο τρόπο κατάφερε να τους κρατήσει έξω και ο Υπουργός να μιλήσει ανενόχλητος στο κοινό.

Μάλιστα, υπήρξαν και αστυνομικοί που έδειξαν παραπάνω ζήλο από ό,τι θα έπρεπε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα του… ζήλου, να είναι περιστατικό με ομάδα διαδηλωτών που κατάφερε να μπει μετά από ώρα στην αίθουσα, ωστόσο πριν καταφέρουν να ανοίξουν πανό διαμαρτυρίας, τους έβγαλαν… σηκωτούς.

Όμως, το γεγονός ότι ένας αστυνομικός (με πολιτικά) έβγαλε “αγκαζέ” μέχρι τον δρόμο έναν από τους διαδηλωτές άναψε και πάλι τα αίματα, ώσπου επενέβησαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και απομάκρυναν κακήν κακώς τον αστυνομικό που εξόργισε τους συγκεντρωμένους.
Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων αγροτικών συλλόγων από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, πετάχτηκαν ροδάκινα στο δρόμο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Τελικά, αν και οι διαδηλωτές περίμεναν για πολύ ώρα τον Υπουργό έξω από την “Εληά”, έχοντας διαχωριστεί μάλιστα και στην μπροστινή και στην πίσω πλευρά της πλατείας, δεν κατάφεραν να τον δουν, καθώς ο – άλλοτε σύντροφος και συναγωνιστής των αγροτών – υπουργός, προτίμησε να κρυφτεί, αντί να δεχτεί να ακούσει τους αγρότες.

Δείτε βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Tags: Βέροια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.