, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έξαλλη η Ντ. Μπακογιάννη – Τι απαντά για την άδεια Κουφοντίνα

φωτο eurokinissi.gr

Εμφανώς οργισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο», δήλωσε απαντώντας  ουσιαστικά στη συνήγορο του Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία υποστήριξε ότι ασχημονούν και παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη όσοι διαμαρτύρονται.
Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι ήταν ίδια η σύνθεση του Συμβουλίου των φυλάκων που είχε απορρίψει τις μέχρι τώρα αιτήσεις του Κουφοντίνα, ωστόσο τελευταία είχε αλλάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Η βουλευτής της ΝΔ αφού παραδέχτηκε ότι τέτοιες ώρες χάνει την ψυχραιμία της είπε: «Η 48ωρη άδεια Κουφοντίνα είναι μια πράξη συμβολική γιατί η κυβέρνηση ήθελε ένα άλλοθι αριστεροσύνης. Ας έβγαινε να πει αυτό που λέμε και εμείς ότι κακώς αποφυλακίζεται ο Κουφοντίνας αλλά δεν το έκανε.

Άλλωστε σε ένα άλλο σημείο της τηλεοπτικής της εμφάνισης η Ντ. Μπακογιάννη αναρωτήθηκε τι θα πει στα παιδιά και τα εγγόνια της σε περίπτωση που την ρωτήσουν γιατί ο δολοφόνος του πατέρα τους κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.