, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έξω από το ΥΜΑΘ οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του "Καρυπίδη"

Έξω απ’ το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης  διαμαρτυρήθηκαν για άλλη μια φορά για τα δεδουλευμένα τους οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ Καρυπίδη, που συμπληρώνουν 10 μήνες απλήρωτοι.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας τους τελευταίους 8 μήνες και το επίδομα των 360 ευρώ δε φτάνει, όπως λένε,  να καλύψει τις βασικές ανάγκες. «Πού είναι το υπουργείο εργασίας» διερωτάται η υπάλληλος Ευαγγελία Τούρμπαλα, καταθέτοντας στην KARFITSA τα εξής: «Συνάδελφός μας έπαθε εγκεφαλικό από το άγχος και τους λογαριασμούς που τρέχουν. Είμαστε συνέχεια στους δρόμους για να βρούμε το δίκιο μας και δε συγκινείται κανείς. 1300 άτομα λαμβάνουμε μόνο την αδιαφορία. Για να τα βγάλω πέρα αναγκάζομαι να καθαρίζω σπίτια και να κάνω ό, τι δουλειά βρω».
Στη διαμαρτυρία δε λαμβάνουν μέρος όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι όπως μας δηλώνει η 7 χρόνων υπάλληλος του σούπερ μάρκετ Μαρία Πασχάλογλου. «Αυτή τη στιγμή αντί να διαμαρτύρονται μαζί μας κάποιοι υπάλληλοι δουλεύουν αμισθί. Αυτό επηρεάζει τις τελικές αποφάσεις, γιατί θα είχε άλλη δυναμική να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι».
Χρ. Μαν.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.