, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έτοιμη να «σαλπάρει» η… Χαλκιδική!

«Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, σωματεία και συλλόγους της Χαλκιδικής να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση «Χαλκιδική EXPO 2017», για να προωθήσουμε τον πλούτο του νομού μας, να παρουσιάσουμε τις άριστες υπηρεσίες μας και να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα», λέει στην Karfitsa ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γ. Γκιλής.
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να στηρίξει και να προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα του νομού αλλά και των επιχειρήσεων του τόπου, συμμετέχει στη διοργάνωση της Γενικής Έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» η οποία θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην… προβλήτα των Νέων Μουδανιών από τις 2 ως τις 6 Αυγούστου 2017!
Επίσης το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα πάρει μέρος στη φετινή 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ). Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο 50 m2, από το οποίο οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλουν την επιχείρησή τους και τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους!

Σημειώνεται ότι στη 82η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα και θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού, της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Η έκθεση συνιστά λοιπόν στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. «Το Επιμελητήριο, στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής. Στόχος του είναι να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάληψη νέων δράσεων και πρωτοβουλιών, προς όφελος των μελών του , αλλά και της κοινωνίας της Χαλκιδικής γενικότερα…», καταλήγει ο κ. Γκιλής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
επικοινωνήστε στα τηλ. 23710-24200 – 24300 και την κα Τζηρίτη Γεωργία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.