, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έως και 25.000 ευρώ η επιδότηση στο νέο «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» που θα ξεκινήσει τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ Κωνσταντίνος Γαλάτσιος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή για τη σχετική ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΒΕ Φλώρινας.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο κ. Γαλάτσιος ανέφερε πως μέσω του εξοικονομώ κατ’ οίκον οι πολίτες που θα συμμετέχουν σε αυτό θα έχουν 30% οικονομία στη θέρμανση γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιοχές όπως η Φλώρινα που ο χειμώνας είναι βαρύς και μακρύς.
Επισήμανε, δε, ότι στο νέο πρόγραμμα το ποσό της επιδότησης θα φτάνει και τα 25.000 ευρώ σε αντίθεση με το προηγούμενο που ήταν στα 15.000 ενώ τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα θα είναι πρώτα απ’ όλα εισοδηματικά.
«Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού θα παίρνουν και το ποσοστό της επιδότησης που φτάνει και το 75%» πρόσθεσε υπογραμμίζοντας πως «εάν δεν έχει τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο». greenagenda.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.