, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικοί αλλά έχει μείνει μια μικρή αριστερή ομάδα που…"

Τη δική του εξήγηση αναφορικά με τη διαφοροποίησή του στην χθεσινή ψηφοφορία στο νομοσχέδιο στην Παιδεία έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την απόφαση οι σημαιοφόροι να επιλέγονται με κλήρωση.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε:
«Εχω πει και άλλες φορές ότι έχω διαφοροποιηθεί στο ότι δεν μπορεί να ισχύει την Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι μαζί με τον κ.Λαφαζάνη που έφυγε μαζί με την κυρία Κωνσταντοπούλου έχει μείνει ένας μικρός πυρήνας του 4-5%… είναι κάποιοι πιο αυστηροί πολιτική της κεντρικής επιτροπής που επηρεάζουν την πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ.Γαβρόγλου είναι υπουργός. Κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, το κάθε κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να πάμε σε όλα τα θέματα, για να τους κάνει υπουργούς. Δεν έγινε από κλήρωση. Οι άριστοι μεταξύ ίσων, αλλά οι άριστοι και οι καλύτεροι γίνονται υπουργοί»

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.