, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όταν ο Βασίλης Λεβέντης συνάντησε τον… παπά ΠΑΟΚ!

Τον Τρίλοφο και συγκεκριμένα την έδρα του Σωματείου «Κοινωνία αγάπης και προσφοράς: Γέροντας Παΐσιος» επισκέφτηκε ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.
Ο κ. Λεβέντης ενημερώθηκε για τη λειτουργία όλων των δομών του Σωματείου, του συσσιτίου, του κοινωνικού ιατρείου και του παντοπωλείου και συνεχάρη τον κ. Φωκά για την πρωτοβουλία του σχετικά με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας που θα ενισχύσουν το τιτάνιο έργο που επιτελεί ο Πρόεδρος του σωματείου π. Χρήστος Μήτσιος, (ο… γνωστός σε όλους μας παπα ΠΑΟΚ) εξασφαλίζοντας σε καθημερινή βάση χιλιάδες γεύματα για άπορους συμπολίτες μας. Ο κ. Φωκάς εξήρε για μία ακόμη φορά την προσπάθεια του π. Χρήστου και των δεκάδων εθελοντών που συνεπικουρούν το έργο του, κάνοντας λόγο για έναν «φωτισμένο ιερέα που διδάσκει με πράξεις ανθρωπιά και αλληλεγγύη» και κάλεσε όλους να συνδράμουν, στο μέτρο του δυνατού, στο αγώνα αυτό που επιτελείται με ζήλο και πίστη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.