, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Ό,τι και να κάνετε, το έχετε… χαμένο»

“Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάσης Παππάς, παρενέβη και ρώτησε ευθέως τον βουλευτή «Είναι δυνατόν να πείτε σε έναν δήμαρχο πώς θα μιλήσει; Είναι ντροπή σας”
Στη διακοπή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε η πρόεδρος Καλυψώ Γούλα, ύστερα από επιτακτικό αίτημα του επικεφαλής των «Εντάξει» Στ. Καλαφάτη προς τον δήμαρχο να δώσει απαντήσεις  στο  θέμα των διαγωνισμών στην καθαριότητα. «Πες για το θέμα της… παραπομπής και άσε τον Θερμαϊκό», είπε ο κ. Καλαφάτης, ενώ στο βήμα ήταν ο κ. Μπουτάρης. Η πρόεδρος ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ «Κύριε Καλαφάτη στη Βουλή έτσι μιλάτε;» για να πάρει την απάντηση από τον κ Καλαφάτη «ό,τι και να κάνετε, το έχετε… χαμένο». Η κα Γούλα δεν άφησε να πέσει κάτω και αυτή η δήλωση και ανταπάντησε «Τι έχω χαμένο κ. Καλαφάτη;» με τον βουλευτή να λέει ότι η διοίκηση του δήμου «έχει χαμένο το παιχνίδι». Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάσης Παππάς, παρενέβη και ρώτησε ευθέως τον βουλευτή «Είναι δυνατόν να πείτε σε έναν δήμαρχο πώς θα μιλήσει; Είναι ντροπή σας»

Να θυμίσουμε ότι υπήρξε – παρά του αντιθέτου διαβεβαιώσεις – παραπομπή στο τριμελές πλημμελειοδικείο πέντε υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και ιδιοκτήτη εταιρείας η οποία ανακηρύχθηκε ανάδοχος σε δύο διαγωνισμούς της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων. Ο κ. Μπουτάρης  έκανε λόγο για αναληθείς κατηγορίες από την αντιπολίτευση σημειώνοντας ότι «αυτό το θεατρικό το ότι βρήκαμε το εργοστάσιο που δεν υπήρχε, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πόσο λάθος λειτουργεί η αντιπολίτευση». Υπενθύμισε ότι έχει ήδη γίνει ΕΔΕ ενώ παράλληλα το ζήτημα εξετάστηκε και από την οικονομική επιθεωρήτρια, η οποία το παρέπεμψε στον εισαγγελέα τονίζοντας ότι στην παραπομπή δεν υπάρχει ούτε ένα πολιτικό πρόσωπο. Όπως είπε, δεν ανακαλεί το χαρακτηρισμό «τρίο στούτζες» που απέδωσε στους δημοτικούς συμβούλους (Κυριζίδης, Κουράκης, Αβραλής) οι οποίοι και έκαναν την έφοδο στην εταιρεία. «Δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε τη δικαιοσύνη, το θέμα πήρε το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες. Τρίο στούτζες, τους είχαν χαρακτηριστεί οι δημοτικοί σύμβουλοι  επειδή έκαναν τη δουλειά τους» είπε ο κ. Καλαφάτης. Στο θέμα  αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Γιώργος Αβαρλής ο οποίος τόνισε “Mετά την φαύλη εποχή Παπαγεωργόπουλου ξαναμπαίνει ο εισαγγελέας στον δήμο…” 
Νωρίτερα υπήρξαν κι άλλες παρόμοιες εντάσεις… Διαβάστε παρακάτω:

https://www.karfitsa.gr/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%B7/
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.