, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγνοούνται τουρίστες που έκαναν καγιάκ…

selinounta Εκτεταμένες έρευνες γίνονται  από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου καθώς  τρεις Γερμανοί τουρίστες που έκαναν καγιάκ εξαφανίστηκαν και αγνοούνται.

  Οι τρεις Γερμανοί έκαναν καγιάκ στον ποταμό μαζί με άλλα τρία άτομα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι, αλλά οι τρεις διασωθέντες ειδοποίησαν σήμερα το πρωί τις αρχές.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων  αγνοουμένων. Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο τοπικός ηλεκτρονικός Τύπος της Πάτρας, επειδή η πρόσβαση στην κοίτη του ποταμού είναι από πολύ δύσκολη έως αδύνατη από τα πλάγια του ποταμού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μονοπάτι για να κινηθούν οι διασώστες, θα συμμετείχε στις έρευνες και ειδική ομάδα με καγιάκ από τα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, η ομάδα των έξι τουριστών από τη Γερμανία ξεκίνησε από τους Πετσάκους και έκανε καγιάκ στον ποταμό όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπησαν τα καγιάκ τους και βρέθηκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.