, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ρεκόρ εξαετίας στην τουριστική κίνηση!

aerodromio_makedonia_kratikos2
Την καλύτερή του χρονιά, σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, «ζει» φέτος έπειτα από έξι χρόνια, το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του, Αχιλλέας Τοπούζας
Σε 6 εκατ. πρόκειται να ανέλθουν για το σύνολο του τρέχοντος έτους οι επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», περισσότεροι κατά 400.000 έναντι του 2015, όπως επισήμανε ο γενικός διευθυντής του αερολιμένα, Αχιλλέας Τοπούζας, μιλώντας από το βήμα του 11ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη», που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το www.ka-business.gr. Στο πλαίσιο αυτό, επισήμανε ότι από το 2010, φέτος το αεροδρόμιο «Μακεδονία» «ζει» την καλύτερή του χρονιά σε επίπεδο τουριστικής κίνησης.
Υπογραμμίζοντας ότι από το 2014 καταγράφεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μια αύξηση τόσο στην εσωτερική τουριστική κίνηση των επιβατών όσο και στην εξωτερική, ο ίδιος διατύπωσε την εκτίμηση ότι αυτό συμβαίνει λόγω της δραστηριοποίησης των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τοπούζας αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα υποδομής που έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ τόνισε ότι το αεροδρόμιο είναι ελκυστικό γιατί είναι φτηνό σε ό,τι αφορά τους φόρους και συνδέεται με όλο τον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.