, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής γνώρισαν τη… Θεσσαλονίκη

Τη Θεσσαλονίκη, την ιστορία ,τον πολιτισμό της, τα μνημεία και την εξαιρετική γαστρονομία της είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν  δεκάδες αθλήτριες  Ρυθμικής Γυμναστικής και οι συνοδοί τους  που συμμετείχαν στο  1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’Royal Crown’’ και πραγματοποιήθηκε στο PAOK SPORT ARENA.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διέθεσε για λογαριασμό των ξένων αθλητικών αποστολών που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για τους αγώνες, ξεναγούς και δυο λεωφορεία , ώστε να πραγματοποιηθούν περιηγητικές διαδρομές στην πόλη.
«Oι εκδηλώσεις που συνδράμουν στη δημιουργία του περιγράμματος του αθλητικού τουρισμού της πόλης συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και στην τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης» τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης- Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.
Το 1o International Tournament of Rhythmic Gymnastics “Royal Crown”  διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο «Αρίων» Πανοράματος, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Το μίτινγκ προσέλκυσε πολλές ομάδες του εξωτερικού. Πήραν μέρος 400 αθλήτριες και στο σύνολό τους ο αριθμός των όσων συμμετείχαν στις αποστολές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεπέρασε τα 1500 άτομα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.