, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ για την καταβολή των δεδουλευμένων

(φωτογραφία Σάββας Αυγητίδης)

Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη πρόκειται να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του οργανισμού Χρ. Στεφανίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Την περασμένη Τετάρτη (16/11) η γενική γραμματέας, αρμόδια για θέματα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θεοπίστη Πέρκα, υπέγραψε την Κοινή Υπουργική  Απόφαση, με βάση την οποία διευθετούνται οι οφειλές, λόγω ΦΠΑ, ύψους 18 εκατ. ευρώ του δημοσίου προς την επιχείρηση.
«Τόσο καιρό επισημαίνω ότι εισπράττω με 13% ΦΠΑ και αποδίδω με 24%, με αποτέλεσμα το ποσό που μας οφείλεται σήμερα να διαμορφώνεται στα περίπου 18 εκατ. ευρώ» επανέλαβε ο κ. Στεφανίδης. Εξέφρασε ωστόσο την αισιοδοξία ότι στη συνάντηση της προσεχούς Τρίτης με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, «θα μπουν στέρεες βάσεις προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θέμα του ΟΑΘΣ, ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί ομαλά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.