, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το ΕΒΕΘ ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλανδρέας

Ένας νέος συνδυασμός κατέρχεται στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ανασυγκρότησης Επιμελητηρίου» είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλανδρέας, ενώ υποψήφιοι σύμβουλοι για τα αντίστοιχα τμήματα του ΕΒΕΘ είναι οι:
Φωτεινή Λυγούδη (Εμπορικό)
Γιάννης Θεοδωράκης (Υπηρεσιών)
Αλέξανδρος Μπουζούδης (Υπηρεσιών)
Χρήστος Μπεχτσης (Υπηρεσιών)
Παναγιώτης Νεραντζάκης (Μεταποιητικό)
Δήμητρα Γκολέμα (Εξαγωγικό)
 
«Η συμμετοχή μας σε αυτές τις εκλογές είναι η ευκαιρία για να ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα και να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης στο Επιμελητήριο. Για αυτό δημιουργήσαμε μια ανοικτή και ανεξάρτητη πρωτοβουλία επιχειρηματιών, με σύγχρονο και προοδευτικό πρόγραμμα, στην οποία συμμετέχουν μέλη του ΕΒΕΘ που ενστερνίζονται κοινές αρχές και θέσεις για θέματα της επιχειρηματικότητας, ανεξαρτήτως των κομματικών τοποθετήσεων που έχουν. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε σε μια νέα πορεία του Ε.Β.Ε.Θ» τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Γιώργος Καλανδρέας.
 
Ο Γιώργος Καλανδρέας είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον τομέα τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα το 1991, μετά την παραίτηση του από το Δημόσιο. Το 1993 ίδρυσε και διευθύνει έως σήμερα την εταιρία ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ,  η όποια  δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας. Έχει υλοποιήσει πλήθος  έργων, αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα, και έχει αναπτύξει σημαντικό αριθμό εφαρμογών και λύσεων για την επικοινωνία και το mobile marketing των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.