, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανανεώθηκε η συνεργασία ΚΘΒΕ- ΕΛΤΑ

Την ανανέωση της ανταποδοτικής τους συνεργασίας υπέγραψαν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο Βασιλικό Θέατρο.
Με αφορμή τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ στην 82η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης αλλά και την παρουσίαση αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων σε σχετική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο, ο Πρόεδρος ΔΣ του ΚΘΒΕ, Άρης Στυλιανού, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης, η Πρόεδρος των ΕΛΤΑ, Ευφροσύνη Σταυράκη και ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Ιωάννης Ζαρολιάγκης, δεσμεύτηκαν για τη διεύρυνση της συνεργασίας τους με νέες πιλοτικές δράσεις.
Τα ΕΛΤΑ θα αποτελέσουν και για την επόμενη χρονιά τον αποκλειστικό συνεργάτη ταχυδρομικών υπηρεσιών του ΚΘΒΕ. Παράλληλα, τα ΕΛΤΑ θα προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους μέσα από το προωθητικό υλικό των παραστάσεων του ΚΘΒΕ, για τις οποίες θα μπορεί να ενημερώνεται το κοινό και σε επιλεγμένα καταστήματα ΕΛΤΑ.
Στο πνεύμα αυτό, διερευνάται και η προοπτική μίας ευρύτερης εμπορικής συνεργασίας, που δεν αποκλείει και την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων του ΚΘΒΕ στα καταστήματα ΕΛΤΑ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Στρατηγικής σημασίας παραμένει ωστόσο και για τους δύο φορείς η προώθηση του φιλοτελισμού στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και στους λιλιπούτειους φίλους του ΚΘΒΕ.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.