, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη!

ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr
Το Σαββάτο, 4 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι νεφώσεις θα είναι κατά τόπους αυξημένες κυρίως στην δυτική ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου και θα σημειωθούν και ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 16, και στην Κρήτη από 8 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος της ημέρας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.