, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκλειστικό: Τίτλοι τέλους και…επίσημα!

Στα χέρια του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Αθανάσιου Καρούντζου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος καταδικάστηκε με την ποινή της φυλάκισης των 12 μηνών, με τριετή αναστολή, για το γνωστό πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων. Μια ποινή που τον οδήγησε και εκτός της περιφέρειας, όπου δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Κ” αύριο ο κ. Καρούντζος θα αποστείλει την απόφαση έκπτωσης του κ. Ψωμιάδη στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, καθώς “κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει άμεσα” σύμφωνα με κύκλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.  Με την έκδοση της απόφασης του γενικού γραμματέα, αυτή θα αποσταλεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και άμεσα ο κ. Ψωμιάδης κηρύσσεται έκπτωτος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης βρέθηκαν νομικοί σύμβουλοι του κ. Ψωμιάδη, ενώ ο ίδιος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις επιστρέφοντας από τα Γιάννενα.

Β. Στολ

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.