, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αποκλειστικό: Έπεσε η οροφή στην πλατεία Αριστοτέλους- Σώθηκαν από θαύμα! (ΦΩΤΟ)

Τον τρόμο με τα ίδια τους τα μάτια αντίκρισαν περαστικοί, υπάλληλοι και πελάτες γνωστού εμπορικού πολυκαταστήματος που στεγάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους. Μέρα μεσημέρι, με την κίνηση από κόσμο στο συγκεκριμένο σημείο να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, είδαν τον «ουρανό» να τους έρχεται στο κεφάλι! Ένα μεγάλο κομμάτι σοβά προσγειώθηκε στο έδαφος, με τους υπαλλήλους του καταστήματος να τρέχουν έντρομοι να δούνε τι συμβαίνει και να απομακρύνουν τον κόσμο προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα.
Μάλιστα το προσωπικό του καταστήματος ανέφερε πως θα ενημερώσει άμεσα τον δήμο και θα βάλουν κορδέλες προκειμένου να “προστατέψουν” τους περαστικούς.
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάσης Παππάς, διευκρίνισε πως πρόκειται για ευθύνη της πολυκατοικίας και όχι του δήμου, καθότι είναι ιδιωτικός χώρος. «Πρόκειται για στοές που ανήκουν στον κοινόχρηστο χώρο και η οικοδομή πήρε το συντελεστή δομήσεως στον τελευταίο όροφο, τότε που έγινε η συγκεκριμένη κατασκευή. Όμως η στοά μαζί με τις κολώνες είναι ιδιωτικός χώρος της πολυκατοικίας. Βέβαια από την πλευρά μου θα ζητήσω να πάει η διεύθυνση δόμησης για να κάνει έλεγχο», σημείωσε ο κ. Παππάς.
Ελ. Καραβασίλη 
foto2 foto foto

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.