, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποχωρούν σταδιακά οι αγρότες;

mploka-agrotwnΣταδιακή αποχώρηση των τρακτέρ από τους δρόμους μέχρι το τέλος της εβδομάδας σχεδιάζουν οι αγροτοσυνδικαλιστές της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας, που πλέον έχουν διασπαστεί σε πολλά κομμάτια.

Αγρότες της Κρήτης μοιράζουν προϊόντα τους στους διερχόμενους από τον κόμβο Γιόφυρου όπου έχουν συγκεντρωθεί.

Αντιπροσωπεία από το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, με επικεφαλής τον «κόκκινο» αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα, είχε χθες στην Αθήνα διαδοχικές επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων.

«Ζητούμε συνάντηση με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για να λυθούν μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. Μέχρι τότε παραμένουμε στον δρόμο και ενισχύουμε τα μπλόκα», είπε στο «Εθνος» ο Β. Μπούτας, ο οποίος είχε μαζί του εκπροσώπους και από το μπλόκο του Λευκώνα Σερρών και της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, που παραμένουν στην Πρωτοβουλία για την Ανασυγκρότηση και την Ενοποίηση του Αγροτικού Κινήματος, ενώ νέα συνάντηση των «μπλόκων» αυτών θα γίνει στη Νίκαια την Πέμπτη το πρωί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.