, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποχώρησε στέλεχος της Χρυσής Αυγής

xrusi-augi11Με μια επιστολή-κόλαφο που έστειλε στο EpirusGate ο Ιάσoνας Μπίμπος, πρώτος σε σταυρούς στο Ν. Ιωαννίνων υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις περασμένες εκλογές, ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του Γιαννιώτη βουλευτή Χρήστου Παππά.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιάσονα Μπίμπου αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς εθνικιστές πατριώτες του Νομού Ιωαννίνων ότι ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Έλληνας εθνικιστής στην Ήπειρο στις τελευταίες διπλές εθνικές εκλογές, πλέον δεν έχω καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή των Αθηνών. Πατριωτισμός είναι να προσφέρεις στην μητέρα παρτίδα και όχι με το πρόσχημα του πατριωτισμού να χτίζεις, με τις πλάτες του λαού, πολιτικές καριέρες στα αθηναϊκά σαλόνια και να θες έτσι να διαλαλείς ότι θα ελευθερώσεις την βόρειο ‘Ηπειρο. Ας γνωρίζουν οι συναγωνιστές που με στήριξαν ότι ο εθνικοπατριωτικός αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια θα συνεχιστεί. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι υπεράνω της πατρίδας και κυρίως υπεράνω των γηγενών πατριωτών δυνάμεων. Επειδή ίσως θα τολμήσουν να διαδώσουν ψεύδη για το πρόσωπο μου μερίδα νεοφώτιστων ψευτό-εθνικιστών, οι γιαννιώτες συναγωνιστές θα γνωρίζουν σίγουρα ότι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια στα σπιτάκια τους και σήμερα μας παρουσιάζονται ως πατριωτική και εθνικιστική ελίτ, φυσικά πάλι μέσα απ το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως ορμώμενοι».

paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.