, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Από τα φώτα της τηλεόρασης, στον… ήλιο της Σαντορίνης!

Στο Ημεροβίγλι δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στην οικογένεια της. Τα βρόντηξε από τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζονταν επί 20 χρόνια -ύστερα από αρκετές… περικοπές – κι άλλαξε δουλειά, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο στις μέρες μας όπως λέει και η ίδια στους δημοσιογράφους και… πρώην συναδέλφους της.
Η κα Πόλυ Λινοξυλάκη σύζυγος του επίσης δημοσιογράφου και επί χρόνια αρχισυντάκτη του ΑΝΤΕΝΝΑ Ηλία Γαλαμανώλη – δημιούργησε στο πιο ψηλό σημείο της Σαντορίνης, στην Καλντέρα στο Ημεροβίγλι, έναν υπέροχο χώρο μόδας, τη boutiqueSandLily.
Το κατάστημα άνοιξε σε χώρο 15 τμ, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως ξενώνα και αποτελεί τμήμα του σπιτιού τους! Έτσι απέφυγαν και το δυσβάσταχτο βάρος των υψηλών ενοικίων στην περιοχή της Καλντέρας που υπολογίζονται από 2.000 ευρώ και πάνω, για λίγα μόλις τ.μ…

«Πάντα θέλαμε να κάνουμε κάτι δικό μας, να στηριχθούμε στα πόδια μας και να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση με τις δυνάμεις μας. Το να μην εξαρτάσαι από κάποιον και να στηρίζεσαι στον εαυτό σου είναι μοναδικό συναίσθημα. Στη boutiqueSandLily ξεκινήσαμε µε θετική σκέψη, θέλοντας να δείξουμε σε όλους ότι η χώρα μας δημιουργεί, πρωτοπορεί και παράγει ποιοτικά ρούχα αλλά και κοσμήματα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι σχεδιαστές, με πάρα πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές, που αξίζει να τις γνωρίσουν και στο εξωτερικό. Μάλιστα το πρώτο πράγμα που ρωτούν οι πελάτες μας είναι αν τα προϊόντα μας είναι Ελληνικά» λέει στην karfitsa, τόσο η κα Λινοξυλάκη όσο και ο κ. Γαλαμανώλης…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.