, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Από την Πρωτοχρονιά και μετά η χώρα μπαίνει σε επικίνδυνη στροφή»(ΒΙΝΤΕΟ)

“Από την Πρωτοχρονιά και μετά η χώρα μπαίνει σε επικίνδυνη στροφή” δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, υποστηρίζοντας πως όσο νωρίτερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο.
“Έως το καλοκαίρι του 2018 πρέπει να κατορθώσουμε να απεξαρτηθούμε από τον διακρατικό δανεισμό, διότι μετά το καλοκαίρι του 2018 κατά πάσα πιθανότητα διακρατικός δανεισμός δεν πρόκειται να μας ξαναδοθεί” τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του “Ε” ο κ. Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο πακέτο παροχών Τσίπρα, σημειώνοντας πως το βοήθημα δεν παραβιάζει τη συμφωνία με τους δανειστές. Ωστόσο εκτίμησε πως η δοσολογία θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. “Να μην δοθεί δηλαδή το σύνολο στους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά ένα σημαντικό μέρος του ποσού θα έπρεπε να πάει σε άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά” επεσήμανε.Τέλος, υπογράμμισε πως δεν βλέπει την ανάγκη για νέα μέτρα.real.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.