, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Αστακός" η Θεσσαλονίκη-Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Τσίπρα… (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης
Η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται για την πραγματοποίηση δυο σημαντικών γεγονότων  αύριο Πέμπτη. Από τη μια  θα συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ και από την άλλη η Τριμερής Συνάντηση Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας θυμίζει… φρούριο. Από αργά χτες έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι απαγορεύσεις της Τροχαίας σε ό,τι αφορά τη στάση και τη στάθμευση οχημάτων στους δρόμους από τους οποίους θα περάσουν οι τρεις αρχηγοί κρατών, ενώ η περιοχή γύρω από το Μακεδονία Παλλάς είναι… «αστακός». Όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες του karfitsa.gr αστυνομικοί υπάρχουν σε κάθε σημείο πέριξ του Μακεδονία Παλλάς, όπου θα διαμείνει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu.
Ο κ. Netanyahu θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το βράδυ. Στελέχη της κυβέρνησης κάνουν λόγο και για άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη σήμερα. Μαζί με τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη θα έρθουν επίσης οι υπουργοί: Νίκος Παππάς, Τέρενς Κουίκ, Γιώργος Σταθάκης, Γιώργος Τσίπρας, Σωκράτης Φάμελλος, Γιάννης Αμανατίδης και Κώστας Φωτάκης οι οποίοι θα συμμετέχουν στα δείπνα εργασίας με ξένους ομολόγους τους και εκπροσώπους των κυβερνήσεων του Ισραήλ και της Κύπρου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.