, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλάει σε επιστημονική εκδήλωση με τίτλο "Η συνεισφορά της νομικής επιστήμης στην κοινωνία", που διοργάνωσε ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μελέτιος Δημόπουλος, στο ΕΚΠΑ, Αθήνα, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος απηύθυνε την εναρκτήρια ομιλία με θέμα : Το κράτος δικαίου στον αστερισμό μιας αναστρέψιμης παρακμής". ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Νέο μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, διαμηνύοντας σε κάθε τόνο, ότι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι αδιαπραγμάτευτη.
Σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του Ελληνικού Ινστιτούτου Θρακικών Μελετών, στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι τα σύνορα της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ε.Ε., ορίζονται από τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οποία δεν επιδέχεται καμίας μεταβολής.
Διαβάστε τη συνέχεια paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.