, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυστραλία: Έλληνας παρέσυρε και σκότωσε 4 πεζούς με το αυτοκίνητό του (ΦΩΤΟ)

Πανικός επικράτησε στη Μελβούρνη όταν στις 14.00, ώρα Αυστραλίας, ένας 26χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής παρέσυρε και σκότωσε 4 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους 31.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα 10χρονο παιδί. Τραυματίες είναι ένα 3χρονο αγόρι, ένα 2χρονο παιδί που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένα 9χρονο παιδί.
Στη συνέχεια, οι Αρχές απέκλεισαν το κέντρο της Μελβούρνης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στην οδό Bourke Street.
Σε συνέντευξη Τύπου η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σε σταθμό του μετρό στα νότια προάστια της Μελβούρνης.
Όπως μεταδίδουν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις Αρχές.
%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7-4 %ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7-3 %ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%b7-2 %ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7-jpg-1 %ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%b7

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.